Mrak radionica (dobitnik Rektorove nagrade) na FER-u za sve studente i studentice!

Po drugi puta za redom, studenti iz udruge EESTEC organiziraju FERsec Challenge - radionicu na temu računalne sigurnosti, koja će biti zaključena Capture The Flag natjecanjem.

Kako se tehnologija razvija i postaje sve prisutnija u našim dnevnim aktivnostima, od pametnih satova i hladnjaka pa sve do pametnih auta, raste i broj potencijalnih uređaja koje hackeri mogu, iz šale ili obijesti, natjerati da obavljaju radnje za koje ti isti uređaji nisu iskonski namjenjeni.

Iz želje da osvijesti i osposobi, udruga EESTEC poziva sve studente Sveučilišta u Zagrebu na radionicu gdje će naučiti koristiti sve osnovne alate za ofenzivno i defenzivno testiranje aplikacija te računalnih sustava i mreža. Predavači će se izmjenjivati svaki dan tokom trajanja radionice (7 dana), a dolaze iz redova domaćih tvrtki ili fakulteta.

Radionica započinje 16.3., a prijave su otvorene za sve studente Sveučilišta u Zagrebu te traju do 12.3. u 23:59.

FERsec Challenge je dobitnik prošlogodišnje Rektorove nagrade, a po završetku radionice, studenti dobivaju certifikat o sudjelovanju u radionici, koji će biti iznimna nadopuna njihovih životopisa te im pomoći u budućoj karijeri.

Internet stranica: http://eestec.hr/fersec/
FB page: facebook.com/ferseczg