Doručak na travi 2018.

Nakon uspješnog prvog Doručka na travi, ove godine Centar mladih Ribnjak donosi pregršt aktivnosti i zanimacija u samom Parku Ribnjaku. Pozivamo sve zainteresirane da nam se ove subote 16.6., s početkom od 10 sati, pridruže na druženju u prekrasnom, zelenom i ugodnom Ribnjaku. 

Kao i prošle godine osigurali smo mnogobrojne igre kao što je potezanje užeta, veliki križić – kružić, Twister, prolaženje prepreka, badminton, dobri stari gumi gumi i više nego zanimljive didaktičke igre koje donosi Mozgaonica koje jednako oduševljavaju velike kao i male. Za one malo aktivnije, vesela ekipa Happy Hoopa, naučit će kako ovladati hula hopom i odraditi dobar trening u hladu. Plesni studio Ribnjak održat će plesni nastup u 11 sati na terasi Centra mladih Ribnjak, kojim će pokazati koje plesne korake su savladali u protekloj godini.

Budući da Doručak na travi ne bi bio doručak bez ukusnih zalogaja, osigurali smo za posjetitelje ukusna peciva i croissante, kao i hladno osvježenje iz Jamnice. Za one koji žele drugačiji doručak, osigurali smo mali kutak u kojem možete peći, kuhati ili što drugo raditi s jajima koja posjetitelji sami donesu. Posjetitelji mogu slobodno donijeti i svoje piknik košare.

Za što ugodnije uživanje u hladu ili suncu i ove godine imamo šarenih dekica, ali i ležaljki koje će se moći iznajmiti na kauciju u Centru.

Vidimo se ove subote od 10 do 16 sati u Parku Ribnjak!

Centar mladih Ribnjak
Park Ribnjak 1, 10000 Zagreb
mobitel: 0914814737