ZAGREB: istok, jug, zapad i… toranj na Sljemenu!

Pedja Bajović nakon dugo vremena donosi svoj Best Of NAJBOLJI’ sat i kusur u četiri dijela Zagreba. Provjerite na gornjem linku kada i gdje će biti u vašoj blizini…

- Jesam stand-up komičar iz Zagreba, ali ne baš i zagrebački. Zadnjih desetak godina sam bio više po svijetu nego tu! Zato sam odlučio vratiti se u svoj grad na velika vrata, ali ona - vanjska! Ovaj svoj Best Of ću ponuditi u Sesvetama, Novom Zagrebu, Donjoj Kustošiji i na kraju - na Sljemenu. Centar će me morati još malo pričekati!, u svojoj je najavi za medije rekao Pedja Bajović, pionir i veteran naše stand-up komedije.

Sve je to najbolje opisati brojkama: u nepunih 19 godina aktivnog bavljenja komedijom s nogu, Pedja je svojim nastupima obišao 36 zemalja svijeta i u njima preko 350 gradova! Pored nastupa na našem jeziku, specijalizirao se i za one na engleskom te se upravo vratio s turneje koja je uključila Beč, Minhen i Veneciju. Sada se sprema za odlazak na Island, u tri baltičke zemlje i Poljsku te Ukrajinu. Nakon njih, a prije odlaska na svoju makedonsku turneju, ovaj komičar je odlučio obići Zagreb - s istoka, juga, zapada, a onda i - sjevera!

Ovo je najkonkretnija predstava stand-up komedije našeg govornog područja. Razlog je jednostavan: u njoj je ono najbolje iz prvih 15 godina karijere unutar kojih su nastale tri tematske predstave: S NOGU*, MUŠKARAC i ROK TRAJANJA, a ni komičar nije loš!

U druženju nazvanom NAJBOLJI’ sat i kusur, Pedja Bajović daje garanciju za odličnih sat vremena, a ovaj “kusur” prvenstveno zavisi od publike. Dosadašnje najkraće trajanje bilo je sat i 37 minuta! Pa, izvol’te…


pedja 2023 sljeme

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦