Pedja Bajović posljednji put na Sljemenu

Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene stand-up komedije, u pohodu je da 20. obljetnicu svoje karijere obilježi svjetskim rekordom: postat će prvi komičar koji je nastupio u svakoj europskoj državi! Preostale su još samo tri: Monako, Bjelorusija i Vatikan! Plan je obići ih prije odlaska na najveći svjetski festival komedije, Edinburgh Fringe Festival u Škotskoj ovog ljeta. Tamo je pozvan, jer je njegov jednodsatni show na engleskom jeziku, The Balkan Brain, u međuvremenu diljem kontinenta prepoznat od strane ove industrije zabave.

- Svuda pođi, kući dođi!, kaže Pedja i nastavlja - Iako sam najveći dio ove sezone proveo po turnejama vani, Zagreb je ipak imao priliku vidjeti me nekoliko puta, a tamo gore - na Sljemenu smo zajednički šest puta rasprodali, pa pozivam publiku da to napravimo i po 7. put!

U petak 21.6.2024., na prvi ljetni dan - u prostoru Sljeme 360 unutar OiV Tornja uslijedit će zadnja izvedba njegovog Best Of showa NAJBOLJI' sat i kusur. Pored toga što najavljuje da će to biti posljednja izvedba ove sezone, Bajović napominje da je ovo možda i zadnje zagrebačka izvedba prije one velike 31. siječnja - kada će na 20. rođendan sog prvog stand-up nastupa, ova predstava biti poslana u mirovinu.

Ulaznica za Sljeme 360 (na raspolaganju na web platformi ENTRIO), po običaju uključuje i pristup vidikovcu gdje se može uživati u spektakularnom prizoru zalaska sunca, na temperaturama značajno nižima od onih koje će biti u gradu! Stoga domaćini pozivaju publiku da dođu i ranije, već od 19:30

VRIJEME: 21.6.2024. OD 19.30 SATI

MJESTO: SLJEME, TORANJ, ZAGREB

--

KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. +385917990848
Više na: https://pedjabajovic.com/za-medije/

 

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam