ONLINE Predavanje: Sreća unatoč svemu!

Predavanje i predstavljanje alata sreće od indijske Theta iscjeljiteljice i trenerice sreće Janki Vyas Ravani iz Mumbaija (BOMBAY).

Predavanje je na engleskom.

TERMIN: 02.05.2020. od 16 – 18 sati.
PRIJEVOD: Prijevod na hrvatski je osiguran

Janki je osnivačica “Kuće sreće” (House of Happiness), holističkog centra koji djeluje kao mjesto iscjeljivanja i treninga za ljude koji žele napredovati u svom poslu i karijeri, koji se žele riješiti depresije, koji žele mir i usklađenost sa svojim partnerom, kvalitetniji život…

Kratko rečeno Janki je promotorica sreće i dobitnica ovogodišnje prestižne svjetske nagrade “51 najfamozniji globalni lider sreće”

Na predavanju u subotu 02.05.2020. objasnit će pojam sreće u današnjem svijetu, kako smo gledali na to prije korone i kako se svijet mijenja, što ostaje isto, a što je nužno da promijenimo.

Naglasak će biti na to kako izabrati sreću, djelovati tako da biramo sreću, a ne da čekamo da se ona jednog dana dogodi.

Predstavit će novi način razmišljanja i jednostavne alate s mnoštvom mogućnosti koje možete primijeniti u svom svakidašnjem životu. Dotaknut će metodu Theta iscjeljivanja, kao i druge metode samopomoći koje možemo upotrijebiti kako bismo dotaknuli i zadržali stanje sreće.

happiness 1

TERMIN: 02.05.2020. od 16 – 18 sati.
PRIJEVOD: Prijevod na hrvatski je osiguran

CIJENA:
Za sudjelovanje na predavanju potrebno je uplatiti 7€ odnosno 50 kn. Moguće je uplatiti preko bankovnog računa ili paypal-a. Podatke za uplatu dobit ćete nakon ispunjavanja prijavnice.

PRIJAVA:
Prijave za Hrvatsku vodi Theta Centar. Obavezna je prijava preko donje prijavnice.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u radionicu na email sat vremena prije početka.
Radionica se održava preko programa Zoom.

Prijavnica za ONLINE Predavanje: Sreća unatoč svemu!

 

♦