ZDRAVI DETOX PAKET: ZAŠTITA ORGANIZMA I JAČANJE IMUNITETA

U izazovnim vremenima 21.-og stoljeća kada je sve više vanjskih pritisaka, a sve manje kvalitetne hrane koja bi mogla podržati naš imunološki sustav i dobro zdravlje, karcinom je postao učestao poput gripe.

Užurban i stresan način života nekada nam ne ostavljaju puno vremena da mentalno isprocesuiramo sva događanja, pa tako i naš drugi mozak – trbuh, kada smo u napetom stanju duže vremena nije u stanju probaviti i najzdraviju hranu koju unesemo. Zato su smoothie-ji i sokovi te zdrava superhrana u obliku praha ili pak biodostupani dodaci prehrani u obliku tableta i kapsula sve više zastupljeni u današnjoj prehrani jer ne zahtijevaju puno varenja i organizam može brzo apsorbirati nutrijente. Mnogi ih koriste kao podršku za dobro zdravlje, a posebnu primjenu nalaze kao pomoć u izlječenju u vrijeme kada je organizam najslabiji te kada svu raspoloživu energiju treba usmjeriti na iscjeljenje, a ne na varenje teške hrane i ekstrakciju potrebnih nutrijenata.

Superhrana i biodostupni dodaci prehrani daju organizmu instant nutrijente i mi vam želimo preporučiti nekoliko najbitnijih prirodnih proizvoda koji će vašem organizmu dati podršku kada je najpotrebnije.       

ZDRAVI DETOX PAKET 1:  ZAŠTITA ORGANIZMA I JAČANJE IMUNITETA

“Zdravi detoks paket 1”
sadrži 5 proizvoda: Organski Camu Camu u prahu 100 g, Sikavicu u prahu 200 g, Selen tablete 120 kom, Vitamin D tablete 120 kom i Steviju u vrećicama 100kom koju vam darujemo!

Zdravi detoks paket 1 osmišljen je za pružanje podrške onkološkim pacijentima u periodu liječenja karcinoma zbog blagodati ove superhrane i biodostupanih suplemenata na oslabljeni organizam te kao dodatak uz korištenje Graviola Premium praha ili tableta: 

Trenutno veliko pakiranje Graviole Premium u prahu možete naručiti po akcijskoj cijeni od samo 450kn!
Akcija traje do isteka zaliha. 

*Svi navedeni proizvodi dolaze od renomiranog europskog proizvođača specijaliziranog za proizvodnju superhrane, sportske prehrane i organske, veganske i bezglutenske hrane pod brendom Energy Feelings. Izuzev pakiranja tableta, sva pakiranja se mogu 100% reciklirati. Svi proizvodi su pogodni za vegetarijnace i vegane. Volimo i čuvamo planetu i naše zdravlje!

Graviola, u prahu 150g; u prahu 1kg; u tabletama 120kom/500mg.

Graviola Premium list prah tablete 2022Prah: 100% graviola u prahu (Annona muricata) u hermetički zatvorenom pakiranju.

Graviola je biljka iz Amazonije bogata annona acetogeninima o čijim antitumorskim, protuupalnim, antigljivičnim, antibakterijskim te antivirusnim potencijalima govore mnoga znanstvena istraživanja. 

Osim toga, graviola je bogata i vitaminom C koji štiti i jača imunološki sustav. Za vrijeme korištenja graviole (u prahu ili u tabletama) preporučeno je dodatno unošenje vitamina C iz prirodnog izvora, poput naranči, limunade bez šećera, čaja od šipka i hibiskusa, nara i prije svega CAMU CAMU-a.   

Primjena graviole je široka: upotrebljava se kao sredstvo za smirenje, detoksikaciju i čišćenje crijeva, za dijabetes tipa 2, za bolesti jetre i žuči, kod prehlade, gripe i viroze, kao analgetik, za artritis, astmu te bolesti srca. U Južnoj Americi je najpopularnija po svojim protuupalnim, antiseptičkim i anti-tumornim svojstvima.

Graviola Premium, Energy Feelings dolazi iz Perua te sadrži izuzetno visoki udio annona acetogenina, biodostupanih spojeva.

Cijenjeni Prof. Dr. onkolog Bolanča preporuča korištenje Graviole Premium za vrijeme kemoterapije i zračenja, kao podršku oslabljenom imunitetu. Pogledajte više u reportaži na YouTubu.

Trenutno veliko pakiranje Graviole Premium u prahu možete naručiti po akcijskoj cijeni od samo 450kn!
Akcija traje do isteka zaliha. 

Više o dobrobitima Graviole, pročitajte ovdje.

Saznaj više o Gravioli i njenim učincima:

♦ Iskustva sa Graviolom 
♦ Graviola i dijabetes 
♦ Tko ne smije koristiti Graviolu? 
♦ Graviola za karcinom dojke 
♦ Graviola i rak prostate 
♦ Prirodne metode prevencije i liječenja raka 
♦ Graviola i kožne bolesti

Camu Camu u prahu, 100g

camu camo 2022100% Organski prah Camu Camu (Myrciaria dubia) u hermetički zatvorenoj ambalaži.

Camu Camu (lat. Myrciaria dubia) je poznat kao najbogatiji prirodni izvor C vitamina na cijeloj planeti!  Camu Camu je grmoliko bobičasto drvo koje raste u tropskim šumama uz rijeku Amazonu, baš kao i graviola. Bogat je izvor flavonoida koji svojim antioksidativnim djelovanjem štite tijelo od brojnih bolesti, a također sadrži i elagičnu kiselinu kojoj se pripisuju antikancerogena i antidijabetička svojstva. Možda upravo zato što dolaze s istog podneblja, ove dvije moćne biljke, Graviola i Camu Camu, rade odličnu sinergiju podržavajući jedna drugu te donoseći mnoge dobrobiti za vaše zdravlje. Pročitajte više uopćeno o Camu Camu i njegovim dobrobitima na zdravlje ovdje

Što znači „biodostupan“? Kapacitet apsorpcije vitamina C uvelike varira ovisno o njegovom izvoru. Uobičajeno je da se vitamin C, kada dolazi iz sintetiziranog podrijetla, eliminira mokraćom. Učinkovitost apsorpcije vitamina C (bioraspoloživost) stoga je vrlo bitna kako bi se osiguralo da se navedeni vitamin pravilno koristi te kako bi se izbjeglo stresanje organa za čišćenje (jetre i bubrega).

Eko Camu Camu u prahu od Energy Feelings sadrži izuzetno visoki udio vitamina C, čak 4.4 g/100 grama što je čak 80 puta više od naranče! Mogu ga koristiti i djeca i odrasli.

Korištenje: Može se zamiješati u hladnim i toplim napicima, jogurtima, sladoledima, smoothijima ili posuti po žitaricama za doručak. Nije poželjno podvrgavati ga visokim temperaturama kako bi se izbjegla razgradnja vitamina C.
Odrasli (preko 14 godina): 1 - 3 čajne žličice dnevno; po mogućnosti u vodi, soku ili tekućini.
Djeca (od 3 do 13 godina): 0,5 – 1,5 čajne žličice dnevno.
Djeca (od 1 do 3 godine): 0,5 - 1 čajne žličice dnevno

Stevia u vrećicama, 100 kom

steviaPrirodni zaslađivač sa 0 kalorija. Ne podiže šećer u krvi te je prikladan za dijabetičare. Zaslađivač je prirodnog podrijetla iz stevije, na bazi eritritola (E-968) i steviol glikozida (E-960), spakiran u posebnim vrećicama. Ne stvara karijes.
Stevia u vrećicama mješavina je eritrita (97,6%) s ekstraktom rebaudiozida A (2,4%) iz biljke Stevia Rebaudiana Bertoni. Eritritol je prirodni šećerni alkohol s nižom snagom zaslađivanja od bijelog šećera (približno 30% manje) koji ne uzrokuje karijes te ne sadrži kalorije. Rebaudiozid A iz stevije ima čistoću od 99% i snagu zaslađivanja 200 puta veću od šećera. Ovaj ekstrakt stevije zaslađuje 8 puta više od šećera, ne uzrokujući karijes ili kalorijske učinke.
Korištenje: Stevia u vrećicama se koristi kao zamjena za šećer za zaslađivanje raznih pića, kolača itd.
Doziranje: Svaka vrećica (0,8 g) ekvivalentna je 6 g šećera (1 čajna žličica).
Upozorenje: Pretjerana upotreba može imati laksativne učinke.

Sikavica u prahu, 200 g

Sikavica u prahu 200g JoyFood 2022100% Sikavica ili čičak u prahu (Silybum marianum), u hermetički zatvorenom pakiranju. Sjemenke sikavice sadrže 4-6% silimarina, biokativnog sastojka. Formulirano od biljaka visoke kvalitete te podvrgnuto rigoroznim kontrolama. Lako se otapa, ukusnog okusa.

Korištenje: Pomiješajte s bilo kojim napitkom, u jogurtu, soku ili smoothie-ju, musliju, s brašnom za izradu kruha ili dodajte u pire krumpir. Doziranje: 7 g dnevno. Uzeti dva puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Proizvod se može koristiti samostalno, u jogurtu, musliju ili kao dio obroka.

Upozorenje:
Sikavica indirektno utječe na smanjenje krvnog tlaka tako što snižava kolesterol. U slučaju uzimanja lijekova za snižavanje visokog krvnog tlaka potrebno je prilagoditi preporučenu dozu uz konzultaciju s vašim liječnikom. Nadzirana primjena za dijabetičare. Preporuča se redovita hidratacija.”

Indikacije: Idealno za svakoga tko je izložen ili je bio izložen bilo kakvim toksičnim sredstvima, bilo iz hrane, pića, okoliša, kemikalija, te nakon kemoterapije.
Sikavica je jedna od biljaka koja se najviše istražuje i preporučuje zbog njenih blagotvornih učinaka na zdravlje jetre. Koristi se kao pomoć u liječenju bolesti jetre (ciroza, žutica i hepatitis). Također može pridonijeti smanjenju razine LDL kolesterola u krvi. Smanjuje inzulinsku rezistenciju kod osoba s dijabetesom tipa 2 koje također imaju cirozu jetre. Smanjuje rast stanica karcinoma u karcinomu dojke, vrata maternice i prostate. Koristi se kao prevencija Alzheimerove bolesti ili za pomoć u liječenju.

Selen i Vitamin D
U posljednje vrijeme su Selen i vitamin D često spominjani kao pomoć u liječenju i zaštiti od Covida-19 te uopćeno za jačanje našeg imuniteta.

Energy Feelings stavlja na tržište potpuno inovativne, bio-ostupne dodatke prehrani kao prirodni izvor Selena i vitamina D na bazi neaktivnog prehrambenog (nutritivnog) kvasca. Ovo je najprihvatljiviji oblik dodataka prehrani jer ljudski organizam može lako apsorbirati i iskoristiti ovakve vitamine. Prehrambeni kvasac su zapravo deaktivirane stanice kvasca (vrsta gljivice Saccharomyces cerevisiae) i predstavlja bogat izvor proteina te sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina koje se moraju unositi hranom. Također je i bogati izvor vitamina B skupine, osobito folne kiseline. Pročitajte više o prehrambenom (nutritivnom) kvascu ovdje

SELEN u nutritivnom (prehrambenom) kvascu, tablete 120kom/500mg

selenio novoNeaktivan nutritivni kvasac (Saccharomyces cerevisiae) koji sadrži povišenu razinu Selena u njegovom prirodnom, organskom obliku L (+) selenometionin (SeMet). Ovo je bio-raspoloživi dodatak prehrani čija je iskoristivost gotovo potpuna, većinom 90%.  Nastaje uzgojem kvasca u prisutnosti izmjerenih količina selena. Žive stanice kvasca apsorbiraju selen i biokemijski ga transformiraju u L (+) selenometionin i druge visoko bioraspoložive selenoproteine. U prevenciji i liječenju bolesti preporučuje se uzimati 100 do 200 mcg selena. Budući da je većina europskog tla danas iznimno siromašna selenom, najbolje ga je unositi kroz dodatke prehrani.

Korištenje: 1 tableta dnevno prije jela, s puno vode.
1 tableta osigurava 100 mcg selena (182% VRN) i 450 mg neaktivnog prehrambenog kvasca. 120 tableta je dovoljno za oko 4 mjeseca korištenja (120 dana).

Indikacije: Selen (Se) je esencijalni mineral koji je neophodan za život i normalno funkcioniranje organizma. Jedan je od najjačih antioksidansa u prirodi te štiti mnoge sustave tijela od oksidativnih oštećenja. Selen osnažuje imunitet tijela te smanjuje rizik od pojave mnogih vrsti raka, osobito raka dojke, želuca, grla i rektuma.

Više o značaju Selena za vaše zdravlje pročitajte ovdje.

Vitamin D u nutritivnom (prehrambenom) kvascu, tablete 120kom/500mg

vitamin d novoNeaktivan prehrambeni kvasac (Saccharomyces cerevisiae) obogaćen visokim sadržajem bioraspoloživog vitamina D. Kvasac se pod kontroliranim uvjetima podvrgava ultraljubičastom (UV) svjetlu da katalizira pretvorbu ergosterola (prirodni endogeni u kvascu) u bioraspoloživi ergokalciferol. Ovakav oblik vitamina D se lako apsorbira i iskorištava u ljudskom organizmu.

Korištenje: 1-2 tablete, 1 ili 2 puta dnevno, prije jela. Maksimalno 5 tableta dnevno, s puno vode. 1 tableta sadrži 10 mcg (400 IU) vitamina D po tableti. Optimalna doza je 800 IU, odnosno 2 tablete dnevno u kom slučaju bi ovo pakiranje trajalo 60 dana.
Dnevna doza: 50 mcg vitamina D (1000% NRV), 1500 mg kvasca.

Indikacije: Prehrambeni kvasac obogaćen vitaminom D u tabletama sadrži visok udio vitamina D koji doprinosi održavanju kostiju i zuba u normalnim uvjetima i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te normalnu apsorpciju / iskorištavanje kalcija i fosfora. Nedavno su znanstvenici otkrili da se imunološki sustav u tijelu ne može aktivirati bez ovog vitamina. Vitamin D ima mnogo učinaka na naše zdravlje. Stotine aktualnih medicinskih studija pokazuju kako ova moćna tvar ima iznimno velik potencijal kao zaštita protiv bolesti današnjice, kao što su rak, srčani udar, dijabetes, depresija, demencija i dr.

Više o značaju vitamina D za vaše zdravlje pročitajte ovdje.

ZDRAVI DETOX PAKET - ZAŠTITA ORGANIZMA I JAČANJE IMUNITETA :

Healthy detox package JoyFood 2022• Eco Camu Camu u prahu, 100g: 75kn
• Sikavica u prahu, 200g: 50kn 
• Stevia u vrećicama, 100 kom: 50kn
• SELEN u prehrambenom (nutritivnom) kvascu, tablete 120kom/500mg: 120kn
• Vitamin D u prehrambenom (nutritivnom) kvascu, tablete 120kom/500mg: 120kn

Cijena s popustom pri kupovini cijelog paketa: 365kn

Za više informacija posjetite našu novu webu stranicu: www.joyfoodshop.com/hr/

Naručite ovdje:

Narudžbenica 

Dostava se vrši putem Hrvatske pošte. Iznos usluge slanja pošiljke je 30 kn. 

Važno: na sve pošiljke koje se šalju pouzećem primatelj pošiljke pored otkupnine plaća i dodatnu naknadu za uslugu platnog prometa (iznos ovisi o visini otkupnine).

Za sve narudžbe u iznosu većem od 525 kn, poštarina je besplatna.