Telesna muzika u februaru u Samoboru, Zagrebu i Vukovaru onlajn i uživo

Vidimo se u Samoboru i Zagrebu? Priključite nam se dok slavimo 25 godina zajedničkog života i rada - uz rad i igru - na radionici i koncertu telesne muzike. Obeležavamo početak novog razdoblja i, još uvek šapućući, najavljujemo na jesen prvi internacionalni festival telesne muzike u Sremskim Karlovcima. Jer verujemo u ostvarenje snova i vredno radimo na tome da ih realizujemo.


Prijavni formular za radionicu u Samoboru

Ove godine obeležavamo prvi Internacionalni dan telesne muzike koji je ustanovio International Body Music Festival. Pridružite nam se 6. februara na onlajn radionici telesne muzike New Balkan Rhythm na engleskom. Učićemo osnove telesne muzike i nepravilnih ritmova, naučićemo vas kako da izgradite različite modele, a na kraju radionice ćete naučiti aranžman za telesne perkusije i dva glasa za jednu pesmu s Balkana.

Prijavni formular za onlajn radionicu New Balkan Rhythm

Slušajte našu muziku na internet radijuElectraLand u februaru! Svake srede i subote od 3 popodne (i 3 ujutro) u emisiji Music around the world voditelja Howie Moscovitch.

Završavamo edukaciju za učiteljice u OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru četvrtom i poslednjom radonicom u nizu 19. februara. Više o edukaciji pročitajte ovde.

U martu se verovatno vidimo u Somboru i u Novom Sadu, kao i onlajn, na vebinaru u saradnji sa Savezom učitelja Srbije. Uskoro više informacija na našem sajtu i društvenim mrežama. 

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam