Program Theta Centra na bosanskim piramidama

Prilika za stručno vođeni posjet mjestu nastarije pronađene civilizacije na Zemlji. 33.000 godina star kompleks građevina koje imaju fantastična iscjeljujuća i energetska svojstva.

Otvoreno za sve. Theta Centar organizira specijalan program na poznatim lokalitetima energetski veoma jakih pozicija bosanskih piramida. Lokalitet se nalazi kraj mjesta Visoko u Bosni i Hercegovini i otkriven je 2005/2006. godine te su počela arheološka iskapanja. Kontraverzni projekt ispunjen je mješavinama kritike i osude s jedne strane te velikom podrškom i potporom s druge strane znanstvene zajednice. Službeno je proglašen prijevarom, ali istraživanja su nastavljena i otkriven je niz građevina kojima je starost utvrđena karbonskim datiranjem na 29.400 – 33.500 godina. Svaka osoba zdravog razuma koja dođe u posjetu otkrivenim lokalitetima može za sebe vidjeti postojanje drevne civilizacije, rukom (ili strojevima) rezanim ili oblikovanim blokovima kamena, drevnog iznimno čvrstog betona i keramike, te najstariji pronađeni tragovi ljudskog pisma ugraviranog u keramičke monolite.

Tuneli Ravne

bosanske piramide 2023 tuneli ravne

U blizini najveće piramide otkriveni su podzemni tuneli. Kako to obično biva i na ostalim lokalitetima po svijetu gdje su otkrivene piramide, tuneli vode prema piramidi u njeno središte. Čini se da je i ovdje slična situacija, iako iskapanja i dalje traju i nije se još došlo do same piramide.

Tuneli su zasada najistraženiji i najzanimljiviji dio ovog projekta. U njima vladaju specijalni uvjeti te privlače ljude diljem svijeta da posjete ovo mjesto i dožive neku vrstu tjelesnog ili duhovnog iscjeljenja, prosvjetljenja, spoznaje ili uvida.

bosanske piramide 2023 zraćenja

Keramički monolitni blokovi

U tunelima su pronađeni monolitni keramički blokovi (umjetan materijal, nije nastao prirodnim procesima, netko ga je trebao napraviti). Postoji teorija da su tuneli nekad služili kao neka vrsta medicinske ustanove, jer neki od njih nalikuju na ljudske organe i kad im se približite možete osjetiti njihovo djelovanje na vaše tijelo. Ako vam je neki organ potpuno zdrav osjetit ćete minimalno djelovanje ili nikakvo.

Elektromagnetsko zračenje i negativni ioni
U tunelima pronađeni keramički monolitni blokovi odašilju elektromagnetsko zračenje od 28.000 Hz, što povoljno utječe na razne biološke procese u organizmu čovjeka. Oni također pridonose održavanju stalnog stvaranja negativnih iona u zraku. Kada udišete taj zrak dešavaju se razni blagotvorni procesi u vašem tijelu uključujući i povećanje bijelih krvnih zrnaca.

bosanske piramide 2023 keramički blokovi

Tuneli djeluju na čovjeka da ga iscjeljuju i šire mu svijest. Samo bivanje u tunelima je dovoljno. Preporuča se biti u tunelima do sat vremena i onda izaći van na pauzu i ući ponovno drugi dan ili ući 2x dnevno: jednom ujutro i jednom popodne. Predugačak ostanak u tunelima može dovesti do ošamućenosti i preintenzivnog osjećaja energiziranosti, na što tijelo prosječnog čovjeka koji živi u gradovima nije naviknuto.

Tuneli intenzivno napune i energiziraju osobu. Nakon posjete tunelima osoba je 2 tjedna do 6 mjeseci intenzivno puna energije za rad i život. Postoje brojna iskustva ljudi koji su došli bolesni od raka, pred smrt, na tjedan dana. Posjećivali su tunele 2x dnevno po sat vremena i otišli izlječeni. Razna druga oboljenja su također jednostavno nestala. Obiteljski odnosi se poprave, svijest čovjeka se proširi, nestanu neke traume, povoljno djeluju na kosti, reumu, uravnotežuje krvni tlak, regulira šećer u krvi itd. itd. itd….Ovdje nećemo nabrajati sve što ovi tuneli rade, dovoljno drugih istraživanja je napravljeno i na drugim stranicama drugih organizacija možete pronaći detaljna svjedočanstva i znanstvena istraživanja.

Tri izvora energetskog zračenja koji negativno utječu na ljudski organizam (kozmička, zemaljska radioaktivna, ionizirajuća) i 3 mreže koje imaju štetno djelovanje po čovjeka (Hartmanova, Kurijeva i Šnajderova mreža) u tunelima imaju vrijednost nula. Iz tog razloga ljudski organizam se u tunelima “napokon” može opustiti, jer je inače stalno pod napadom tih zračenja bilo gdje na planeti Zemlji.

Tuneli su za ljudski organizam jedno od najsigurnijih i najzdravijih mjesta na planeti Zemlji.

Civilizacija koja je napravila tunele imala je sofisticirana znanja o elektromagnetskom zračenju i funkcioniranju ljudskog organizma.

bosanske piramide 2023 keramički blokovi 2

Piramide

bosanske piramide 2023 2

Otkriveno je 6 piramida koje su još uvijek zatrpane pod zemljom. Nazvane su ovim imenima: Piramida Sunca, Mjeseca, Ljubavi, Zemlje, Zmaja i Šesta piramida. O njima ima napisano jako puno materijala i ako vas zanima možete pročitati na službenim stranicama Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Građene su po principima svete geometrije i imaju najsavršeniju orijentaciju prema sjeveru od svih piramida na Zemlji.

Piramide su načinjene od posebne vrste betona koji je jači i bolji od svih današnjih poznatih modernih betona i sadrži sitne kristale u sebi. Samim time svaka piramida je jedna gigatska kristalna građevina. Piramide odašilju frekvenciju 28.000 Hz i djeluju povoljno na čovjeka. Ulazak u meditaciju na njima je nevjerojatno lagan! Svi energetski programi na njima su puno učinkovitiji i pojačani. Čini se da su one neka vrsta energetskih mašina, koje proizvode životnu silu i odašilju je na svoju okolinu.

Piramida Sunca odbija vodu i građena je po muškom principu pa je odlična za muškarce. Piramida Mjeseca skuplja vodu pa se pretpostavlja da je ispod nje podzemno jezero za skladištenje vode. Građena je po ženskom principu pa je povoljna za žene.

bosanske piramide 2023 3

Program Theta Centra na piramidama

28.9. - 01.10.2023.

4 dana vođenih programa i 1 dan pripreme

0. DAN: Snimanje aura kamerom i meditacija dan prije programa

bosanske piramide 2023 aura

Svi polaznicima će biti omogućeno da se snime naprednim sustavom aura kamere dan prije početka programa. Time će se omogućiti da svaki polaznik dobije uvid u svoje stanje energetskog polja i čakri prije polaska na program i da se utvrdi najslabiji dio kod osobe. Na tom dijelu će se raditi iscjeljenja i vježbe na Piramidi Sunca na 2. danu programa.

1. DAN: Tuneli

Prvi dan posvjećen je edukaciji i istraživanju tunela uz stručno vodstvo službenih vodiča Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. U tunelima ćemo imati obilazak svih značajnijih monolita i prvo isprobavanje njihovog utjecaja na svakog polaznika. Nakon obilaska tunela i meditacije u njima predviđen je oporavak na obližnjoj livadi i večernja meditacija (izvan tunela, u konferencijskoj sali). Za one voljne moguć je ponovni ulazak u tunele isti dan (navečer, prije zatvaranja tunela) jer će svi polaznici imati propusnicu (umjesto plaćanja svakog ulaska).

2. DAN: Tuneli i Piramida Sunca
PROGRAM 2. DAN:
bosanske piramide 2023 tuneli ravne 1
• Obilazak tunela
• Posjet vrhu Piramide Sunca
• Posjet Arheološkom parku gdje je otkopan dio piramide (ulaznice su u cijeni)
• Program pokretanja životne energije u blizini vrha Piramide Sunca
   • Theta stanje u energiji piramide okruženi iscjeljujućom frekvencijom od 28.000Hz
   • Vježbe disanja za podizanje osobne vibracije unutar tijela
   • Vježbe za uranjanje u energetsko polje piramide
   • Vježbe čišćenja svih naših energetskih tijela
   • Iscjeljivanje našeg najslabijeg dijela nas (detektiranog na aura kameri ili iz vašeg osobnog iskustva)
• Yoga na zalazak sunca
• Ponovni posjet tunelima tko želi/ima volje

Ponovni jutarnji obilazak tunela za svih i jutarnja meditacija u tunelima. Vođeni posjet na zapadni i sjeverni dio piramide sunca uz stručna predavanja na svakom lokalitetu od strane vodiča. Zapadni dio vodi do vrha piramide i jedna skupina će ići na vrh, a druga skupina će ići na sjever u arheološki park gdje su iskopani betonski blokovi koji čine piramidu, kao i mini-ulaz u piramidu gdje je jedino mjesto (zasad) gdje možete ući ispod blokova. Nakon završetka posjete skupine se zamjene. Popodne svi zajedno vođeni program iscjeljivanja na zapadnoj strani strani piramide Sunca. Iscjeljivat će se detaljno mjesta detektirana snimanjem aura kamerom ili vaša poznata tegoba kombinacijom tehnike ThetaHealing® i moćne energije same piramide. Za kraj SUNSET YOGA za sve na livadi posebno dizajniranoj za sunset yogu s energetskim labiritnom za hodanje, u blizini vrha piramide Sunca. Prolaskom kroz labirint možete se energetski očistiti, otpuštajući staru energiju/programe/tegobe/emocije koje vam više ničemu ne služe i upijajući novu. Labirint je izgradila organizacija HUESA i inače je moćan taj dizajn labirinta, ali izgrađen uz piramidu je njegovo djelovanje još više pojačano!

bosanske piramide 2023 4

Tko želi može po svojoj volji ponovno posjetiti tunele do njihovog zatvaranja, jer će svi polaznici dobiti posebnu propusnicu za ulazak u tunele iza uobičajenog radnog vremena za turiste.

3. DAN: Tuneli i Piramida Mjeseca
bosanske piramide 2023 piramida mjeseca

PROGRAM 3. DAN:

• Obilazak tunela
• Posjet vrhu Piramide Mjeseca
• Meditacija na vrhu Piramide Mjeseca
• Stručno predavanje ovlaštenog vodiča o Piramidi Mjeseca na vrhu piramide i obilazak pronalazaka
• Piknik Theta Centra na vrhu piramide
• Nada Šegvić: Radionica o spoznaji i otkrivanju našeg Božanskog tempiranja na vrhu piramide
• Beti Mihajlović: Radionica manifestiranja na vrhu piramide korištenjem moćne energije prizivanja Piramide Mjeseca dok smo okruženi frekvencijom od 28.000 Hz
• Siniša Bošković: Radionica razvijanja sposobnosti primanja (izobilja svega) na vrhu piramide jer je Piramida Mjeseca piramida građena po ženskom principu tako da prima energiju
• Marija Ćorić & Siniša Bošković : Program iscjeljivanja Majčinske energije i odnosa s majkom na vrhu piramide
• Stephen Roy Parker: Aktivacija Magnetskog polja srca i Aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou (u konferencijskoj sali u blizini Piramide Mjeseca)

Ponovni jutarnji obilazak tunela za svih i jutarnja meditacija u tunelima. Vođeni posjet na vrh Piramide Mjeseca i program na vrhu (platou, jer Piramida Mjeseca ima plato popločen drevnim kamenim pločama koji skuplja vodu). Na vrhu je planiran obilazak iskopina sa stručnim međunarodnim vodičem koji ima dugogodišnje iskustvo u energetskom radu i arheološkim nalazištima. Svatko će imati vremena za sebe na vrhu piramide i za sudjelovanje u programima koje će voditi članovi Theta Centra. Sudjelovanje u programima je opcionalno, ali ako želite možete sudjelovati u svima jer će biti na rotaciju na 3 mjesta na vrhu piramide. Zadnji program iscjeljivanja Majčinske energije će biti za sve na okupu na jednom mjestu.

Vrh je značajnim dijelom u privatnom vlasništvu i bit će nam omogućen prostor za piknik i programe. Za one hrabre nakon cijelog dana možete ponovno posjetiti iscjeljujuće tunele jer ćete imati specijalnu propusnicu za to.

4. DAN: Tuneli, Tumulus i kugle

bosanske piramide 2023 kugle

PROGRAM 4. DAN:

• Program u tunelima
   • Vježbanje različitih praksa disanja
   • Iscjeljivanje kroz disanje
• Posjet Tumulusu
• Beti Mihajlović & Siniša Bošković: Radionica kontaktiranja duhovnih vodiča na vrhu tumulusa
• Posjet arheološkom parku kamenih kugli u Zavidovićima i najvećoj kamenoj kugli na svijetu
• Program meditiranja i iscjeljivanja srca uz pomoć najveće kugle na svijetu

Ponovni jutarnji ulazak u tunele, ali ovaj put uz stručno vođenje vježbi disanja s Nadom Šegvić. Disanje tunelskog zraka prepunog negativnih iona blagotvorno djeluje na naša pluća i na stanje u našem krvotoku jer će negativni ioni počistiti viruse i druge patogene iz našeg sustava. Uz vježbe disanja aktivira se protok naše životne energije, a u tunelima će taj proces biti višestruko pojačan.

Tumulus je kružna građevina nepoznate namjene koja ispod sebe i u okolici također ima tunele na dubini 60 – 70 metara. Tuneli nisu iskopani već su samo locirani geo-radarom. Sama građevina je visoka 32 metra i oko nje je napravljen spiralni put koji vodi do vrha. Gledano iz zraka, taj oblik je spirala, što je često bio i simbol Atlantide pronađen na raznim arheološkim nalazištima po svijetu. Spiralni put je popločen megalitnim kamenim blokovima do 10 tona u 2 sloja. Građevina emitira konstatno elektromagnetsko polje frekvencije 28.000 Hz, kao i piramide te se nalazi 5 km od Piramide Mjeseca.

Kamene kugle nepoznate su namjene i podrijetla, nalaze se po cijelom svijetu i imaju zanimljiva elektromagnetska i energetska svojstva čime djeluju na svijest čovjeka. Najveća takva otkrivena je u mjestu Zavidovići i srednjoj Bosni te ćemo uz nju imati program meditacije i iscjeljivanja srčane čakre. Čini se da ona ima neke veze sa srčanom čakrom jer fizički doticaj s kuglom čini da se čovjek počne opuštati i da mu se počne otvarati srce, lakše diše i širi mu se prostor u grudnom košu. Materijal kugli u Zavidovićima ima još dodatnih svojstava jer se s njime može i po pametnom telefonu upravljati ako je energetski napunjen. Ako se isprazni ne radi. Materijala nema u prirodnom obliku u okolici, što je jedan mogući indikator da su napravljene umjetno i dovezene na tu lokaciju.

bosanske piramide 2023 kugle 2

Prijave na program Theta Centra

OTVORENO ZA SVE
Svatko nam se može pridružiti na ovom programu. Nije potrebno biti theta praktičar.

GRUPA 2: 28.9. - 01.10.2023.

CIJENA:
530€ za cijeli program – za prijave i uplatu kotizacije do 25.08.2023.
620€ za cijeli program – za prijave i uplatu kotizacije nakon 25.08.2023.
350€ samo programi Theta Centra i vođeni obilasci (bez logistike, sami nam se pridružujete po rasporedu i nosite sa sobom sve što vam treba, uključujući i hranu)
200€ samo programi Theta Centra (isto bez logistike, sami nas trebate naći po rasporedu i priključiti nam se)

ROK PRIJAVE :
Prijave primamo najkasnije 7 dana prije početka programa, do 22.09.2023.

PRIJAVITI SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

CIJELI PROGRAM UKLJUČUJE:
Snimanje aura kamerom dan prije polaska, specijalna meditacija dan prije polaska, vozite se s nama iz Zagreba i natrag za Zagreb, 3 obroka dnevno (doručak, ručak i večera) su vam organizirana, dobivate propusnicu za 4 dana tunela i Arheološkog parka, stručne vodiče na svakom lokalitetu, smještaj vam je osiguran, prijevoz unutar regije Visokog vam je osiguran od lokaliteta do lokaliteta, 3. dan navečer vam je omogućeno da sudjelujete u svjetski poznatoj Aktivaciji srca i svjetlosnog tijela jednog od najpoznatijih svjetskih učitelja Theta iscjeljivanja Stephen Roy Parkera, sudjelovanje u velikoj sunset yogi HUESA organizacije, sudjelovanje na svakoj radionici Theta Centra (otvorene su za sve, nije potrebno biti Theta praktičar) i na svakoj vođenoj meditaciji.

MOGUĆNOST PLAĆANJA:
Obavezna je nepovratna kotizacija od 170€. Ostatak se plaća do početka programa ili se možete prijaviti na program za rate. Minimalna rata je 80€. Detalje u vezi plaćanja ćete dobiti nakon što ispunite prijavnicu.

KONTAKT:
Email za piramide: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Broj telefona samo za piramide: +385915583337

 Voditelji programa:

Suradnici i asistenti:

Na ovom programu će vas voditi u neke programe i asistirati Marija Ćorić, Paula Ropuš, Ilčo Nikolovski, Amadea Jozelić, Tihana Babić, Stephen Roy Parker.

Sretno nam svima uz puno zabave, edukacije, osvještavanja i iscjeljenja!

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦