ŠAMANSKA RADIONICA – ŠAMANSKO VIJEĆE I SVETI KRUG: 9 i 10 RUJAN- ZAGREB!

EVO NAS U ZAGREBU- USKORO- PRIJAVE U TOKU!!!
OSOBNO VIJEĆE, ŽIVOTINJE MOĆI, PRETCI, DUHOVNI VODIČI, DUHOVNI SAVEZNICI ZEMLJE, VIJEĆE ISCJELJENJA IZ 5 DUHOVNIH REALNOSTI, SVJETLOSNO TIJELO, DRUGE STVARNOSTI, MJESTO ISCJELJENJA DUŠE…

Želite li zakoračiti na put svoje potpune slobode, mudrosti i integracije? Prijavite se na šamansku radionicu i naučite tehnike i znanja koje će vam pomoći da osvijestite i povežete se sa svojim potencijalom i skrivenim resursima kojih često nismo svjesni ili ih ne koristimo. Šamanizam je jedan od najstarijih oblika duhovnosti na zemlji čiji principi se i danas primjenjuju u mnogim kulturama i gotovo svim narodima svijeta. Nakon više od 30 000 godina smatra se jednim od najcjelovitijeg načina za rad na sebi jer korak po korak praktičara vodi do povezivanja sa svojim najdubljim identitetom a time i do individualnog iscjeljenja.

Bit šamanizma je iscjeljenje sebe a time i svoje okoline. Osnovu šamanske prakse čini tzv. individualno vijeće duhovnih saveznika (životinje moći, duhovni vodiči, pretci i zemlja). Iako se smatra da svaka osoba ima ovo personalno vijeće, nismo svjesni ove poveznice i ne možemo koristiti mudrost i snagu iscjeljenja koje ono donosi u naš život. Kroz povezivanje sa personalnim duhovnim vijećem započinje naše uzbudljivo putovanje, kroz naš personalni rast, iscjeljenje i integraciju. Ako bismo u jednoj šamanskoj mudrosti trebali sumirati suštinu života iz perspektive šamanske prakse i Šamanizma onda bi naš život bio prilika da naučimo lekcije duše radi kojih smo došli u ovo postojanje.

Radionica će se održati u ZAGREBU i to tokom dva dana: 9 I 10 RUJAN (subota i nedelja) od 10-17h (s pauzom za ručak od 1 h). U subotu je od 17 do 19 sati za sve učesnika predviđena grupna healing sesija pa vas molimo da ponesete toplu dekicu i neki jastuk da se možete ugodno smjestiti. Healing sesiju vodi Ševko Bajić, uz pjevanje ICARUSA pjesama iscjeljenja ŠIPIBO plemena iz Amazona, i uz podršku svjetlosnog healing vijeća.

Za sve informacije i rezervacije javite se organizatorici na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili na broj 091 501 3801 – Tatjana. Cijena za dvodnevnu radionicu sa svim pratećim materijalima i uputama za individualni rad je 150 eura. Broj mjesta je ograničen.

AGENDA:
Ova šamanska radionica je zamišljena kao set praktičnih i iskustvenih prezentacija i tehnika. I ne samo to, kroz ovu radionicu pokrećemo personalne procese transformacije i healinga tako da je dobrobit višestruka.

DAN 1:
• Uvod- Šta je šamanizam i kakve transformacijske procese šamanska praksa donosi u naš život.
• Praktični rad i demonstracija pročišćenja prostora:
o Biljkama iscjeljenja.
o Ceremonija vatre.
o Čišćenje posvećenim mirisnim i biljnim esencijama.
o Čišćenje blagoslovom Svetog duvana- Mapacho.
• Praktični rad: Kreiranja i aktiviranje energetskog centra/oltara- 5 elemenata i kreiranje drveta duše.
• Praktični rad: Meditacija disanja, vježba šamanske tehnike pažnje i kreiranja vizije.
Praktični rad: Otkrivanje i povezivanje sa personalnom saveznikom životinjom, kako koristiti njenu energiju, duhovno vođstvo i mudrost.
• Praktični rad: Šamanska putovanja – struktura i tehnika šamanskog putovanja u izmjenjeno stanje svijesti- tzv-„drugu realnost“, kreiranje namjere i unutrašnja navigacija kroz putovanja – vježbe za jačanje vizuelizacije.
• Grupna healing sesija.

DAN 2:
• Upoznavanje sa konceptom postojanja kroz „Tri Svijeta“.
• Praktični rad : Putovanje u „Donji Svijet“- povezivanje sa Vijećem Predaka. (Upoznavanje sa načinima na koje, kroz šamansku praksu, možemo doprinijeti iscjeljenju energije predaka i tako unaprijediti i naše postojanje).
• Praktični rad: Putovanje u Srednji svijet – energije ZEMLJE.
• Praktični rad: Putovanje u viši svijet – povezivanje sa vijećem duhovnih vodiča, višim, svjetlosnim, učiteljskim i božanskim spiritima).
• Rekreiranje mjesta iscjeljenja duše i povezivanje sa duhovnim svjetlosnim tijelom, tehnika iscjeljenja energetskih centara.
• Upoznavanje sa individualnom šamanskom praksom za dalji samostalni i personalni rad.

VODITELJ RADIONICE: ŠEVKO BAJIĆ- ŠAMANSKI PRAKTIČAR I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!

ŠEVKO BAJIĆ- YOGESHWAR DAS-PUTUJUĆA PJESMA ISCJELJENJA- ŠAMAN RUŠIKO: ŠAMANSKI UČITELJ I TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA- ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!

Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 15 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vođstvom različitih učitelja. Završio je edukaciju iscjeljenja svetim pjesmama Šipibo plemena iz Amazona- IKARUSIMA. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscjeljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stepena lične slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.

Radionica je namjenjena za sve zainteresirane u svrhu samopomoći ili osobnog razvoja. Predznanje nije bitno. Radi ograničenog broja učesnika/ca, praktičnog rada i potrebe za integracijom iskustava broj učesnika je ograničen. 

facebook događanje

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦