ONLINE radionica: “Živi svoju strast”

RADIONICA JE OTVORENA ZA SVE!

Živjeti svoju strast znači slijediti želje svoje duše. Ova radionica otvara taj magičan kanal prema duši i gradi povjerenje u vašu životnu svrhu i njeno ostvarenje.Daje vam alate s kojima lagano krećete i ostajete na putu svrhe svoje duše.

Duša vam stalno šalje jasne informacije kada živite svoju svrhu i kada ste se od nje udaljili. Živjeti svoju strast znači jednostavno slijediti veselje koje osjećate u srcu kada na nešto pomislite ili krenete raditi. No, često se u takvim situacijama uključi um i kaže to nije moguće, to nije uredu, nisi zato išao u školu, što će reći drugi, pokrene se sustav za preživljavanje, ego, struja podsvijesti, i vi jednostavno odustanete od svojih želja.

Ponekad se toliko daleko udaljite od svoje želje, da ste i zaboravili što znači osjetiti radost. Ne življenje svoje strasti vodi u ponore stresa, anksioznosti, pa čak i depresije.

Zato je ova radionica osmišljena kao četverosatno osvještavanje i čišćenje svega onoga što vas blokira da živite svoju autentičnost, da napravite taj prvi korak prema življenju svoje strasti ili da ne pokleknete jednom kad osjetite da ju već živite.

Ostvarite bliski odnos sa svojom dušom, povjerenje da ono što je danas vaša svrha, možda će se već sutra promijeniti, a možda vas prati doživotno i nakon ovog života. Budite fleksibilnog i otvorenog uma, koji je spreman surađivati s vašim srcem. Na taj način možete uvijek iskrenoga srca slijediti put svoje duše.

Slijedi svoje srce

ONLINE radionica “Živi svoju strast” održava se u subotu 1. lipnja 2024. godine i traje 4 sata (od 18:00 do 22:00). Na radionici ćete istražiti što ometa vaš otvoreni kanal prema duši i njenim porukama o vašoj svrsi i životnoj strasti:

 • koje okolnosti u djetinjstvu su definirale vaš odnos prema življenju svoje strasti i svrhe duše
 • koje ste obrambene mehanizme razvili u svome djetinjstvu, koji su vas udaljili od življenja vaše svrhe
 • koje ste traume proživjeli kada ste živjeli svoju strast u prošlim životima, a danas stoje u vašem polju kao energetske blokade
 • jesu li vaši preci živjeli svoju svrhu ili su na vas prenijeli vjerovanja nad kojima do sada niste imali nikakvu kontrolu
 • kako napraviti prvi korak prema življenju svoje strasti
 • kako ostati na svome putu, čak i kada se pred nama nađu prepreke

Radionica uključuje niz energetskih vježbi s kojima ćete dobiti veće razumijevanje što je vaša strast, kako se s njom povezati i živjeti ju:

 • osvještavanje i grupno čišćenje vjerovanja i trauma iz djetinjstva koje blokiraju življenje vaše strasti
 • vođenu meditaciju povezivanja sa prošlim životima i razrješavanja trauma i lekcija koje tu energiju drže u vašem sadašnjem životu
 • vođenu meditaciju povezivanja s energijom predaka, zatvaranje lekcija, čišćenje međugeneracijskih trauma i iscjeljenje DNK
 • vođenu meditaciju povezivanja s vašom dušom, otvaranje i širenje kanala prema informacijama vaše duše vezanim uz vašu životnu svrhu
 • pregršt instalacija koje će vam omogućiti življenje svoje strasti
 • praktične alate za svjesno življenje svoje strasti u svakodnevnici

TERMIN:
ONLINE 01.06.2024. od 18 – 22 sata
Moguće kupiti snimku radionice nakon termina.

VODITELJICA:
ThetaHealing učiteljica Beti Mihajlović

CIJENA RADIONICE/SNIMKE: 53€

(Za sve polaznike programa Mudrost i izobilje ova radionica je besplatna)

PRIJAVE: Na dnu stranice. RADIONICA JE OTVORENA ZA SVE!

Radionica “Živi svoju strast” 1. dio je ciklusa ONLINE radionica “Razvij sebe”. Radionica je otvorena za sve, bez obzira jeste li ThetaHealing praktičar ili ne. Radionici možete prisustvovati neovisno o tome planirate li sudjelovali na drugim dijelovima programa.

Zbog velikog interesa za snimke, ovaj program će biti dostupan na našoj online platformi za sve. Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe program do 1.12.2024.


PRIJAVE:
Prijave su obavezne na prijavnicu niže dolje:

 

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦