Online radionica: Feng Shui i novac

Podignite životnu energiju i financije kroz feng shui znanje i theta energetske vježbe.


Brojne duhovne tehnike vjeruju da negativne misli, bolesti i životne blokade proizlaze iz manjka životne energije u nama, te da energetskim punjenjem postižemo viša stanja svijesti, a konačno i stanje potpune ravnoteže. Puniti se možemo kroz razne duhovne prakse, zdrav način življenja, pozitivne ljude oko sebe ali i kroz mudrost dragocijene tehnike Feng Shuija koja počiva na jednoj od najstarijih tradicija na svijetu.


Feng Shui je drevna kineska umjetnost koja prepoznaje da je naš dom produžetak našeg tijela i duše, te da zrcali naše unutarnje stanje. Svaki dio našeg doma i svaki predmet u našem domu pričaju priču o našem životu, nesklad elemenata, energija i oblika u domu prikaz je nesklada u nama.

Djelovanjem kroz promjene u našoj neposrednoj okolini, stvaramo pozitivan prostor u kojem se naš unutarnji sklad može vratiti u svoje prirodno stanje.

Feng Shui daje veoma praktične i jednostavne savjete i omogućuje da preuzmemo kontrolu nad svojim životom iz udobnosti svojeg doma. U kombinaciji sa energetskim čišćenjem i punjenjem kroz theta moždane valove, daje moćne rezultate.

Na ovom online seminaru, naučit ćete osnovne principe modernog Feng Shuija kakvog se koristi u zapadnom svijetu, a naglasak će biti na tome kako dovesti veći protok energije u vaš dom s dva cilja: opće povećanje blagostanja u životu i povećanje priljeva novca. Te ćemo energetske tokove dodatno pojačati energetskim vježbama u theta moždanim valovima.

Feng Shui i novac 1

Radionica “Feng Shui i novac” se održava ONLINE 21.07.2024. od 18 do 21 h.
Naučit ćete:

  • Što je bagua karta i kako je koristiti
  • 3 stupa chi-a u domu
  • Kako postići balans ulaza u dom
  • Kako postići balans spavaće sobe
  • Kako koristiti energiju kuhinje da bi povećali svoje prihode
  • Korisne upute kako povećati priljev novca u vaš život
  • Kako i zašto uspostaviti emocionalnu povezanost sa svojim domom
  • Kako koristiti theta moždane valove za energetsko čišćenje i programiranje svoga doma

Feng Shui i novac 2Uz promatranje raznih fotografija i grafičkih prikaza, učit ćemo Feng Shui zakonitosti i detektirat primjere „dobrog“ i „lošeg“ protoka energije, te objasniti koje korekcije treba učiniti. Na kraju ćemo se kao grupa spojiti u vođenu theta meditaciju u kojoj ćemo poslati iscjeljenje u naše domove, te ih programirati da odišu ljubavlju i zdravljem.

Radionica je otvorena za sve!
Zbog velikog interesa za snimke, ova će radionica biti dostupna na našoj online platformi za sve. Možete ju poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne svima koji kupe radionicu do 1.1.2025.

CIJENA OVE RADIONICE
35,00€

Voditeljica radionice:


marijaMarija Ćorić
mag.oec. i ThetaHealing praktičarka
Zaljubljena u energetski rad, voli otkrivati sjaj u ljudima i njihovim dušama, fascinirana drevnim civilizacijama i otkrivanjem autentične duhovnosti. Prilika da sudjeluje u nečijoj transformaciji kroz ThetaHealing tretmane, meditacije i radionice je jedno od čuda koja ju duboko ispunjavaju.

Prijave na radionicu
Obavezna prijava na radionicu “Feng Shui i novac” preko donje prijavnice.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦