ZALJUBITE SE U AROMATERAPIJU S MAROM

Na svakoj radionici će svaki polaznik izraditi preparat koji će ponijeti kući.
Na radionici možete kupiti ili naručiti proizvode po posebnim uvjetima!

Prijave su obavezne.

ZALJUBITE SE U AROMATERAPIJU S MAROM

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01 3704 005
098 1769 699 – Blaženka
091 3707 113 - Milka


15. 3. 2023.
EMOCIJE ETERIČNIH ULJA
Sretna sam što ćemo zaroniti u teme na kojima počiva aromaterapija, a kojima se bavim već tridesetak godina. Eterična ulja koja nastaju u biljkama prirodnom čarolijom, dio su daleko šireg ekosustava nego li što je sama biljka. Ona su tu za sve nas, za životinje kao i za ljude. Njihova uloga može biti obrambena, ljekovita, ali i psihološka. Jeste li promislili zašto se osjećate drugačije i mirnije nakon šetnje kroz šumu ili uz grmove lavande? Jeste li ikada osjetili osjećaj blaženstva kad vaše nosnice dotakne miris rascvale ruže ili drveta jasmina?
Predstavit ćemo kratku povijest aromaterapije, a onda ćemo zajednički istraživati načine kako eterična ulja potiču ili bude naše emocije, a na koji način ih možemo koristiti da bismo svjesno njegovali željenu emociju.
Bit ćemo u prilici koristiti eterična ulja kao svjedoke našeg temperamenta i kao podršku u razvoju osobina koje želimo podržati.
Bit će igre, bit će pokoja suza i puno smijeha.
Naravno da će konačni rezultat biti pregršt informacija o objektivnom djelovanju i korištenju eteričnih ulja.

22. 3. 2023.
ENERGIJE ETERIČNIH ULJA
Eterična ulja, ta „duša biljke“, srž njene ljekovitosti, osim što iscjeljuju tijelo i imaju uravnotežujuće djelovanje na naše emocije, ona predstavljaju oslonac i podršku još finijim nijansama našeg bića. Radionica će nas uvesti u svijet suptilnih energija, te u vezu prirodnih eteričnih ulja i našeg cjelovitog zdravlja.
Kako mi nismo samo materija, već smo i vrlo složen energetski sustav, bit će zanimljivo poigrati se i istražiti koje se energije u nama bude pod utjecajem pojedinih eteričnih ulja, kako tu pojavu možemo koristiti za svoju psihičku ravnotežu i tjelesno zdravlje. Zajedno ćemo na lak i zabavan način učiti o multidimenzionalnosti eteričnih ulja, uz uvide u njihova konkretna i registrirana djelovanja.
Dobiti ćete informacije i iskustva koje ne možete naći u knjigama!
Dođite obogatiti zajednički doživljaj!

Radionice u Varaždinu

mara doljak predavanje mDatum: 15. ožujak i 22. ožujak 2023.
Vrijeme: 17,30 – 20,00
Tko: Mara Doljak, Mr. Pharm. Vlasnica i direktorica Aromare
Mjesto: Toyota centar, Optujska 169A, Varaždin, Prostorije od TUPPERWARE.
Ulaz: besplatno


LOGO 30GODINA