Besplatno uvodno predavanje: Što je Wingwave® coaching?

15.6.2023., prostorija udruge iLab, Maksimirska 94, 3. kat, 18:00-19:00 sati
U četvrtak, 15.6.2023. održat će se besplatno uvodno predavanje na temu Wingwave® treninga „Kako malim intervencijama postići velike promjene“ Predavanje će dati uvid u Wingwave® metodu mentalnog treninga, kako se izvodi te dati primjere njegove primjene u jačanju ljudskih resursa.

Što je Wingwave® coaching?
Wingwave coaching je znanstveno dokazana metoda jačanja ljudskih potencijala koju je sredinom devedesetih godina prošlog stoljeća razvio bračni par psihoterapeuta Corra Besser-Sigmund i Harry Sigmund. Wingwave metoda međunarodno je priznata metoda koja posjeduje internacionalni certifikat standarda kvalitete ISO29993. Wingwave trening radi na otpuštanju neugodnih emocija odnosno emocionalnih stanja poput stresa i trauma koja smo proživjeli u nekom trenutku života, ali ih nismo do kraja procesuirali. Pritom se u našoj podsvijesti formira imprint (otisak), koji se ponovno aktivira prilikom proživljavanja istog ili sličnog događaja. Wingwave trening omogućava brzo, efikasno i dugoročno uklanjanje neugodnih emocija poput tuge, straha, ljutnje, bijesa, krivnje, nesigurnosti, stresa, bespomoćnosti itd. Wingwave intervencijom dolazi do razgradnje ciljne neugodne emocije (emocionalnog stanja) ili negativnog uvjerenja o sebi. Bitno je naglasiti da se wingwave treningom ne samo uklanjanju neugodne emocije nego i jačaju emocionalni resursi. Jačanje resursa postiže se “utkivanjem” pozitivne željene emocije, odnosno stanja, kao što su ljubav, vjera, nada, optimizam, ustrajnost itd. U kombinaciji, ova dva elementa wingwave treninga (razgradnja neželjene, te jačanje pozitivne emocije/uvjerenja) stvaraju sinergijski efekt koji dovodi do povećane emocionalne otpornosti (rezilijencije) i kreativnosti tretirane osobe. To rezultira većim samopouzdanjem, produktivnošću, zadovoljstvom, i uspjehu, odnosno boljom kvalitetom života pojedinca.

Kome je namijenjen wingwave trening?
● Svim psihički zdravim osobama koje žele ukloniti svjesne i nesvjesne strahove, blokade, traume, nesigurnosti
● Osobama koje rade stresne poslove ili poslove koji zahtijevaju česte javne nastupe, uključujući menagere, odvjetnike, javne osobe, performere itd.
● Osobama koje aktivno skrbe o bolesnim članovima obitelji (djeca sa poteškoćama u razvoju, invaliditetom i bolestima poput karcinoma, Alzeimera, demencije, Parkinsona)
● Učenicima i studentima koji žele poboljšati akademske rezultate (strah od testa, polaganja ispita, javnog prezentiranja, ispitne blokade itd)
● Osobama koje žele promijeniti negativna uvjerenja i obrasce ponašanja (Ja to ne zaslužujem, Mene se ne može voljeti, Ja sam gubitnik, Ja ništa ne vrijedim)
● Osobama koje su iskusile opetovane poraze na putu ostvarenja cilja
● Osobama koje su proživjele traumatične događaje poput zemljotresa, saobraćajke i slično i koje i dalje osjećaju “posjedice” tog događaja
● Sportašima koji žele poboljšati svoje performance, brže se oporaviti od ozljede
● Osobama koje imaju problema sa emocionalnim prejedanjem

Prijave na predavanje ili newsletter možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦