Crowdfunding kampanja Fierce Women u zadnjem tjednu - doprinesi i ti!

"Fierce Women" ("Strašne žene") je prva društvena igra na domaćem tržištu koja je posvećena ženama. Igra uključuje 56 karata ilustriranih portreta žena koje su kroz povijest dale izniman doprinos razvoju društva uključujući hrvatske Nadu Dimić i Mariju Jurić Zagorku. Namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način.

VoxFeminae portal je 5. ožujka pokrenuo crowdfunding kampanju "Fierce Women - All the right cards", a uzbuđeno možemo javiti da je do ovog trenutka prikupljeno nešto više od 85% ciljanog iznosa! :)

Možda su nam neke/i od vas već i pomogle/i u dostizanju našeg cilja, no u slučaju da još niste - pozivamo vas da i same/i nabavite primjerak naše igre "Strašne žene" i pomognete nam do kraja tjedna dosegnuti 100%. Još stignete zaigrati s nama na kartu ravnopravnosti!

NABAVITE “STRAŠNE ŽENE” VEĆ DANAS:  http://bit.ly/FierceWomenIndiegogo

Nabavom karata omogućit ćete nam tisak 1,000 paketa karata za komercijalnu distribuciju, a time i početak rada našeg budućeg društvenog poduzeća, koje će u suradnji s umjetnicama, aktivisticama, teoretičarkama i znanstvenicama razvijati proizvode i usluge koji osvještavaju društvo o rodnoj ravnopravnosti, toleranciji i uključivosti.

Ne sumnjamo da s vama dijelimo viziju društva koje počiva upravo na tim vrijednostima, stoga se nadamo da prepoznajete vrijednost ovog poduhvata i da ćete nas podržati u samom startu.

“For most of history, Anonymous was a woman” napisala je Virginia Wolf, i istinitost njenih riječi potvrdimo si svaki puta kada postavimo ovo pitanje.

Igra “Strašne žene” dobila je ime po istoimenoj sekciji na našem portalu VoxFeminae.net, koja informira o radu i doprinosu žena društvu kroz kratke biografske tekstove. Upravo ta sekcija jedna je od najpopularnijih među našim čitateljicama i čitateljima. Sažimanjem tih tekstova te aktiviranjem osam hrvatskih umjetnica i ilustratorica (Sanja Stojković, Rina Barbarić, Tea Šokac, Željka Tkalčec, Ana Kovačić, Ivana Štrukelj, Branka Hollingsworth and Nataša Rašović) te pisca i programera Želimira Periša, kreirale smo društvenu igru Strašne žene.

Ukoliko igru želite nekome pokloniti, ne brinite što je dostava tek za koji mjesec, možemo odmah na željenu e-mail adresu odaslati e-čestitku s napomenom da su karte na putu. :) Uplaćivati se može putem kreditne i debitne kartice, a internet bankarstvo nije potrebno.

Potražite nas na društvenim mrežama (aktualne su i neke nagradne igre...):

Facebook: Fierce Women

Instagram: fierce_women_

Twitter: Fierce Women

 strasne zene karte2

PROSTOR RODNE I MEDIJSKE KULTURE 'K-ZONA'
www.voxfeminae.net