Dr Eric Pearl u Zagrebu - osnivač Rekonektivnog iscijeljivanja

16.9.2019. u Zagrebu će gostovati dr Eric Pearl, osnivač Rekonektivnog iscijeljivanja i autor knjige Rekonekcija - Iscijeli, sebe, iscijeli druge. Eric će zajedno sa svojom partnericom Jillian Fleer održati dvosatno predavanje o Rekonektivnom iscijeljivanju. Predavanje počinje u 18.00 sati u hotelu Panorama u Zagrebu.

Predavanje je besplatno ali zbog ograničenog broja sjedala u dvorani potrebna je prijava na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 0955884585. Svakako prilikom priijave navedite svoje ime i prezime i email adresu.

Dr. Eric Pearl je vodio kiropraktičarsku praksu u Los Angelesu prije nego je otkrio Rekonektivno iscijeljivanje. Jednog dana, njegovi pacijenti počeli su doživljavati iscjeljivanja kada je on jednostavno držao ruke u njihovoj blizini, bez da ih je fizički dodirivao. Zainteresirani tim događanjima, počeo je istraživati univerzalnu mudrost koja stoji iza tih događanja. Za razliku od danas poznatih formi energetskog iscijljivanja, ovaj rad se može prakticirati bez kompleksnih tehnika i rituala. Tijekom procesa njegovog istraživanja i otkrivanja, postalo je jasno da je odgovarajuće ima za ovaj rad “Rekonektivno iscijeljivanje.”

Danas prihvaćeno i podržano od strane znanosti, Rekonektivo iscijeljivanje omogućuje iscijeljivanje za ljude koje je često trenutno i traje tijekom cijelog života. Osjećajući poriv da podučava druge, Ericov rad ga je odveo u preko 100 zemalja i utjecao je na milijune ljudi. Erikova nada je da će jednog dana svi naučiti pristupati ovoj prirodnoj sposobnosti i da će ju koristiti da iscijele sebe i druge.

Dr. Eric Pearl je gostovao u eminentnim medijima uključujući The Dr. Oz Show, The New York Times i CNN. Njegova knjiga Rekonekcija: Iscijeli druge, iscijeli sebe postala je međunarodni bestseller i danas je prevedena na preko 39 jezika, te je potvrđena od uglednih ličnosti kao što je Deepak Chopra.

Dođite na ovo predavanje i upoznajte se prirodnom sposobnošću svakog čovjeka da komunicira sa frekvencijama Rekonektivnog iscijeljivanja koje u sebi nose energiju, svijetlost i informaciju koja ima inteligenciju i sposobnost ponovno vratiti u optimalni balans sve ono što je na fizičkom, emotivnom, psihičkom ili spiritualnom nivou u stanju disbalansa.

O Ericu i njegovom radu više možete pročitati na: www.thereconnection.com ili na www.oneexperience.eu/?lang=hr.