Korablja Tišinić – izletište

Ručak na otvorenoj terasi smještenoj na prostranoj livadi na rubu šume uz pogled na ljamu, klokana, rakuna dikobraza, neprocjenjivo je iskustvo koje vrijedi probati. Jedna sasvim posebna Korablja 'čeka' da ju posjetite.

Pitoreskna Korablja 'Tišinić' smještena u blizini Petrinje grada bogate kulturne i povijesne baštine, predivno je izletište u kojem možete uživati u ukusnim jelima, ali i pogledu na nesvakidašnje životinje koje slobodno šeću ovim pitomim imanjem.

Naime, ovo posebno izletište može se pohvaliti šarolikim životinjskim društvom, pa ćete na njemu tako moći vidjeti ukrasne kokoši i guske, koze, divlje svinje, klokana, rakuna,dikobraza, a imanjem slobodno šeću ljama, krdo jelena lopatara i dva prekrasna psa tornjaka.

Ukoliko pak želite turističku turu u organiziranoj skupini, u pratnji šarmantnog domaćina Bože, dobit ćete sve odgovore na pitanja o životinjama, a naći će se tu i pokoja anegdota iz života na OPG Tišinić.

Na ovom prostranom imanju beskrajno će uživati najmlađi kojima će trčkaranje u društvu životinjica biti doživljaj koji će pamtiti. No osim čistog zraka, predivne prirode i mini zoološkog vrta samo za vas, korablja nudi i specijalitete nakon kojih ćete tražiti repete.

"Želite li dobro jesti i piti i dobro se zabaviti, onda morate doći u Petrinju!", govorilo se svojedobno o gradu na Petrinjčici, a ovu krilaticu slijedi i poslovna filozofija korablje Tišinić.

Naime, ponuda izletišta "Korablja Tišinić" obuhvaća široki raspon gotovih jela i jela po narudžbi, s roštilja ili iz krušne peći, pića i slastica, a po tradicionalnoj recepturi i dobro čuvanim receptima naših baka pripremaju se domaće štrudle, krpice, žganci...

Zavisno od godišnjeg doba, ali i vremenskih prilika, te željama posjetitelja, hrana i piće poslužuje se u autentičnoj posavskoj korablji ili na natkrivenoj terasi u okviru koje se nalazi i krušna peć.

S trenutnim kapacitetom od 80 mjesta izletište "Korablja Tišinić" pogodno je za proslave rođendana, godišnjica mature, manjih svadbi... Ako ste u posjeti, na proputovanju ili pak duže boravite u tom kraju, Korablja Tišinić nudi mogućnost noćenja s doručkom. Relativna blizina državnih cesta D30 i D37 osiguravaju brzi nastavak vašeg putovanja. Spavaće sobe su dvokrevetne, novouređene, s očuvanim elementima starine. Suvremene sanitarne prostorije, bežični internet (Wi-Fi) na lokaciji i pokrivenost signalom mobilnih operatera osiguravaju potpunu udobnost smještaja u Korablji.

Adresa:

Korablja Tišinić – izletište, Taborište 87 a
Zarina Tišinić, Taborište 71
44250 Petrinja
Telefoni: 044 861 305, 099 851 47 64, 091 528 52 58
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.r
Web stranica: www.turizamtisinic.hr
Radno vrijeme: Otvoreni subotom i nedjeljom od 9 do 22 sata.Ostale dane po najavi.

Izvor: http://www.kamonaizlet.hr/

Korablja-Tišinić-1